estherIk ben Esther en ik ben 34 jaar oud.
Mijn eerste sieraad maakte ik bij familie van me. Dat vond ik zo ontzettend leuk dat ik direct kralen heb gekocht en thuis zelf aan de slag ben gegaan. Waar een aantal andere creatieve activiteiten me toch wat minder lagen, kreeg ik geen genoeg van het maken van sieraden.

Al neuzend op internet kwam ik steeds meer leuke technieken tegen die ik zelf ook uitprobeerde. Ook hier lag de ene techniek me meer dan de andere. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij speciaal rijgwerk waarbij een patroon wordt gevolgd en beadembroidery waarbij er wordt geborduurd met kleine kraaltjes. Ook heb ik een aantal patronen ontworpen.

1373465092 228 thDe mogelijkheden zijn eindeloos waardoor het nooit verveelt. Om mezelf uit te dagen doe ik regelmatig mee met wedstrijden. Hierbij probeer ik dan weer een stapje verder te gaan dan ik al deed en dat levert soms mooie creaties op en af en toe een prijs.
Omdat ik me in mijn werk ook steeds meer op het trainen van honden aan het toeleggen ben, leek het me leuk om ook hierin mijn creatieve kanten aan te spreken. Dit resulteerde in snuffelmatten waarbij de hond wat lekkers in een mat van fleecestroken moet zoeken en leuke vrolijke halsbanden in allerlei verschillende kleuren.

Ik hoop nog veel te mogen maken!